Äntligen har vi mötts av lite härlig vårsol, såhär perfekt innan påsken! Det är ljusare ute och temperaturen börjar hålla sig på rätt sida av termometern. Förhoppningsvis kan vi alla hänga in vår vinterjacka en gång för alla och vårjackan kan äntligen åka på! Glöm nu bara inte hur viktigt det är med solskydd dagtid, och framförallt nu när vårsolen tittar fram. Vi är riktiga blekfisar nu och hudens egna skydd ligger och väntar på att få bli aktiverat! Så ut i solen och NJUT men se till att alltid vara skyddad med minst SPF 20, i någon form. BB-cream, dagkräm, foundation eller ett extra solskydd om det inte finns inbakat.

Självklart finns alla dessa alternativ i vårt professionella hudvårdsmärke Dermalogica! Nedan ser ni olika alternativ, där bild och en lätt förklaring finns. Självklart har alla produkter ett bredspektrum-skydd, dvs skydd mot både UVA och UVB-strålarna.

Dagkräm med inbakat solskydd för mogen hy som samtidigt vill spänstförbättra

Dynamic Skin SPF 30

Dagkräm med inbakat fysikaliskt solskydd och ett lugnande, kärlstärkade komplex för en känslig hy

Super Sensitive Shield SPF 30

BB-cream. Färgad dagcreme i två olika täckgrader, tre olika nyanser där du får fukt, primer, foundation och solskydd i ett! PERSONLIG FAVORIT OCH STORSÄLJARE!

Sheer tint SPF 20

Dagkräm med ett högt kemiskt solskydd med ny teknologi, för att få så högt skydd som möjligt med så lite kemikalier som möjligt. Här kommer vi ända upp till SPF 50, utan att irritera huden på något sätt. Perfekt på solsemestern!

Solar defense booster SPF 50

För att hitta det optimala solskydds-alternativet för just din hud rekommenderar jag dig att besöka mig på salongen, där du vet att du alltid får färska produkter och professionell hjälp på plats!

Välkommen in och ha en härlig påskvecka!

Denna vecka finns jag på plats:

Måndag 13-20

Tisdag 8-20

Onsdag 8-16