Du har väl inte missat att du får 10% på produktköp, (minst 2st) i kombination med din ansiktsbehandling?

VIP-kort Dermalogica. För att du som kund ska få det lilla extra när du handlar produkter i vår butik. När du handlar en produkt över 600:- erhåller du ett personligt VIP-kort och en stämpel som sedan fylls på vidare alltefter du handlar produkter hos oss. När du fyllt VIP-kortet med stämplar har du möjlighet att välja en av utvalda “bonus”-produkter utan kostnad. Vilket innebär att du såsmåningom får en produkt HELT gratis 🙂 Bra va?!

Qpongu-appen. Esthetica har nu gått in i ett samarbete med företaget Qpongu, som är en lokal gratisapp där du som kund kan ta del av all aktivitet som händer på olika butiker och företag i stan. Vårt mål med detta är att så många som möjligt ska prenumerera(självklart är det gratis) på vår salong för att snabbt och enkelt via appen bli informerade så fort det händer något hos oss. Erbjudanden, öppettider, VIP-kvällar, nylanseringar mm.

JUST NU har vi två erbjudanden ute i appen som endast gå att lösa in via QR-koden du hittar när du klickar in dig på erbjudandet.

– Ansiktsbehandling Dermalogica, 70 min. Rabatterad till 550:- (ord. 650:-)

– Shellac-behandling. (Se tidigare inlägg för mer info) Rabatterad till 300:- (ord. 350:-)

Öppettider v. 13

Mån 13-20

Tis 8-20

Ons 8-18

Tor (oklart)

Välkommen in!