Hej och välkommen till vår nya blogg!

Äntligen har vi snickrat ihop en alldeles egen blogg till vår salong.

Vi vill dela med oss av vår kunskap och kreativitet, för att du som kund till oss, eller framtida kund ska kunna få de allra bästa skönhetstipsen och veta vad som händer just nu hos oss på Esthetica. Bästa produkt just nu, dagens makeover, lanseringar, utbildningar, inlägg om våra olika behandlingar, nageltips, hudvårdstips.. Ja, allt du kan tänka dig!

Alla våra erbjudanden och aktiviteter på salongen kommer självklart alltid synas här framöver, såsom på facebook och vår hemsida. Vi satsar på att skriva 2 inlägg/vecka till en början, för att få en intressant och spännande blogg som man kan följa kontinuerligt.

Vi hoppas att du ser fram emot denna blogg’s utveckling, precis som vi!

Bästa hälsningar

Nicolina, hudterapeut